Dün Altunhisar Karakapı Kasabası yakınlarında  yaşanan trafik kazası sonucu ölen anne ve babanın sağ kurtulan bebeğine Niğde Devlet Hastanesinde büyük özveri ile annesi gibi emzirip ilgilenen  Uzm. Dr. Filiz Demir’e, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Uzm. Dr. Fatih Balcı  ve Devlet Hastanesi Yönetici/Başhekim Uzm.Dr. Necati Sarı  tarafından Teşekkür belgesi verildi.

Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fatih Balcı, dün yaşanan olumsuz olayın ardından yaşananların çok önemli olduğunu vurgulayarak “Hastanemiz acil servise getirilen Sude bebeğe hekimimiz Dr Filiz Hanımın yaptığı hem hekimlik hem annelik olayının tüm insanlığa örnek bir hareket. Filiz hanım mesleğinin tecrübesini çok güzel gösterdi.  Kendisini bu güzel hareketinden dolayı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim “dedi.

Acil Tıp Uzmanı Dr. Filiz Demir ise, “Dün yaşananlar gerçekten üzüntü verici bir olaydı. Annesini babasını kaybetmiş bir bebek kucağımda devamlı ağlıyordu. Mesleğim hayatımda ender olacak olaylardan biri. Yaptığım için çok muyluyum. Desteklerinden dolayı Genel sekreterimiz Dr. Fatih bey’e ve Başhekimimiz Dr. Necati Bey’e çok teşekkür ediyorum”dedi.


 
Editör: TE Bilişim