Niğde’de İnme Merkezi Hasta Kabulüne Başladı Niğde’de İnme Merkezi Hasta Kabulüne Başladı

2022 yılında 31 öğrenciyle eğitim öğretime başlayan Diş Hekimliği Fakültesi hasta kabul etmeye başladı. Niğde’de önemli bir sağlık hizmeti verecek olan ağız ve diş sağlığı merkezinden online randevu da alınabiliyor.

8 poliklinik, 60 ünite, 2 lokal müdahale odası, 4 röntgen cihazı ile hizmete başlayan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 3. basamak yani; kendi alanında uzmanlaşmış kişilerin bulunduğu ve ileri teknolojilerin kullanıldığı sağlık kurumu olarak faaliyet gösterecek. Ayrıca Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde; ağız ve diş sağlığı tedavisinde kullanılan operasyon mikroskobu, sıcak dolum cihazı, loop, irrigasyon cihazı, ağız içi tarayıcı ve renk analiz sistemi gibi ileri seviye teknolojik donanımlar da mevcut.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu hasta kabulüne başlayan Diş Hekimliği Fakültesinin ilk hastalarından biri oldu.

Fakültede muayene olan ve muayenenin ardından açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, oldukça modern ve gelişmiş cihazlarla desteklenen Diş Hekimliği Fakültesi Hastanemizin önemli bir akademik kadroya sahip olduğunun altını çizdi. Rektörümüz ayrıca hastanemizin 10 ünite ve 3 poliklinik ile 3. basamak hizmet vermeye başladığını ve ilerleyen zamanlarda ise tam kapasite ile hizmet vereceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim