Niğde’de koronavirüs nedeniyle vaka sayıları hergeçen gün artmaya devam ediyor. Dün itibariyle 20 yeni vakanın daha eklenmesiyle 5 ay gibi bir süre içerisinde vaka sayısı 623’e yükseldi.

Çin’in Wuhan kentinden çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ülkemizde de olduğu Niğde’de son günlerde hızla artmaya başladı. Niğde’de koronavirüs testi pozitif çıkanların sayısı her geçen gün artarken vaka sayısı dün itibariyle 623’e yükselirken il genelinde 20 yeni vaka tespit edildi.

Dün sonuçlanan koronavirüs testine 20 yeni vaka daha eklenirken virüs nedeniyle 13 kişi hayatını kaybetti.  yeni vakalarla birlikte Niğde’de mevcut COVİD-19 vaka sayısı 623’e çıktı. Niğde’de 27 Mart’tan itibaren ilimizde koronavirüse yakalanan kişi sayısı 623’e yükseldi. Bugüne kadar Koronavirüsten 13 kişi hayatını kaybederken yeni vakaların en aza indirilmesi için köy ve kasabalarda jandarma ekipleri, il ve ilçelerde ise emniyet müdürlüğü ekipleri maske, mesafe ve temizlik konularında denetimlerini arttırdı.

Yetkililer koronavirüs vakalarının önün geçebilmek için maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunmaya devam ettiler. Yetkililer, kendi sağlınız için, çocuklarınızın ve çevrenizdeki yakınlarınızın, dost ve arkadaşlarınızın sağlığı için lütfen maske, mesafe ve hijyen kurullarına uyun uyarılarında bulundular.

Editör: TE Bilişim