Niğde’de İlk Defa Kapalı (laparoskopik) yöntemle kolon kanseri ameliyatı yapılan hastamız sağlıkla taburcu oldu. Konuyla ilgili ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Op. Dr. Musa SERİN ‘’Kapalı yöntemle yapılan ameliyatlarda hastalarımızda daha az kesi oluyor ve iyileşme sürecimiz daha hızlı ilerliyor. Hastalarımız gündelik hayatlarına daha az ağrı ile daha çabuk dönebiliyorlar.  Genel Cerrahi Op. Dr. Yağmur Özge Turaç Kösem’e bu ameliyatta verdiği destek için teşekkür ederim. Hastanemizde obezite ve kasık fıtığı ameliyatlarını da kapalı yöntemle yapıp hızlı bir şekilde sağlıkla taburcu edebiliyoruz. Çalışmalarımız da desteğini esirgemeyen Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya’ya, ameliyathane ve hastane personelimize teşekkür ederim.’’ dedi.

Ameliyat olan hastamız ameliyattan çok memnun olduğunu belirterek sağlığına kavuşturan tüm doktorlarımıza ve hastane personellerimize teşekkür ederim dedi.

112 Acil Çalışanlarına "Travma İleri Yaşam Desteği Eğitimi" Verildi 112 Acil Çalışanlarına "Travma İleri Yaşam Desteği Eğitimi" Verildi

Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya: ‘’ Niğde'de onkolojik cerrahi vakalarımızı yapmaya başladık. Hastaneye yeni aldığımız cihazlar ve başarılı hocalarımız sayesinde bu tür ameliyatlar artık hastanemizde yapacağız ve hastalarımızı sevk etmeyeceğiz. Ameliyat olan hastamıza tekrardan geçmiş olsun diliyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim