Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık Müdürlüğüne 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde kullanılmak üzere, 2 adet 4×4, 5 adet 4×2 olmak üzere kamera ve son tıbbi teknoloji ile donatılmış, tam donanımlı olan 7 adet 112 Acil Sağlık Ambulansı ve 1 adet motosikletli ambulans tahsis etmişti.

Tam donanımlı ambulanslardan 1 tanesi de Kemerhisar Beldesine teslim edildi.

Kemerhisar’da acil hizmetlerde kullanılmak üzere, beldeye kazandırılması,  yapılan bir etkinlikle gerçekleştirildi.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Belde Başkanı Yusuf Kurt ve çok sayıda partilinin bulunduğu programda ambulans dualar eşliğinde teslim alınarak beldeye kazandırıldı.

Ak Parti Kemerhisar Belde Başkanı Yusuf Kurt; ‘’Ak Parti il başkanımız, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. İlçemize kazandırılan bu ambulansta büyük emekleri var. Önemli bir ihtiyacımızın karşılanmasını sağladıkları için kendilerine hassaten teşekkür ediyorum ‘’ dedi

Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, umarım ambulans az hizmet verir derken şunları dile getirdi ; ‘’ Beldemize kazandırılan ambulansın az hizmet vermesini temenni ediyorum. Çünkü ne kadar fazla çalışırsa o kadar hasta ve sağlık sorunu yaşayan insan var demektir. Buda bizleri daha fazla üzer. Kemerhisar beldemiz için bir ihtiyaçtı, belediye bizde olmasa bile biz halkımızın ihtiyaçlarını karşılamada her zaman yanlarında olacak ve sorunların giderilmesinde destek olacağız. Ambulansın beldeye hayırlı olmasını diliyorum’’ diye konuştu.






Editör: TE Bilişim