Dr.Yılmaz Yücel’in, Niğde İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Anadolu Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Alpaslan Düzgün, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Süleyman Tuzcu, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri, Açı Medya Genel Yayın Yönetmeni ve Yankı Gazetesi Sahibi Yavuz Malkoç ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

 

 

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün,Niğde’de kurumsal işleyişi bakımından oturmuş kurumların başında Niğde İl Sağlık Müdürlüğü’nün geldiğine vurgu yaparak, “Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel ismi, bize deneyimli ve başarılı bir idareci kişiliği hatırlatıyor. Hafızamızdaki bu parlak beleğin geliştirilerek devam etmesini diliyoruz.” dedi.

 

 

Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip, “Sağlıklı bir toplum için, medyanın önemi ve üstlendiği rol önemli. Niğde İnsanı, en hızlı ve en kaliteli sağlık hizmetini hakediyor. Görevimiz Niğde’ye En İyi Sağlık Hizmeti Sunmak.İlimiz için el birliği ile çalışmalıyız.”dedi.

  

HEDEFİMİZ ÇITAYI BİR ADIM DAHA YÜKSELTMEK

Dr. Yücel ; “ Yaklaşık 1 buçuk yıldır Ulukışla İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Sorumlu Tabibi olarak görev yapmaktaydım ve İl Sağlık Müdürlüğü görevi tevdi edildi ve buraya atandık. Ulukışla görevimden öncesinde ise 2 dönem İl Sağlık Müdürlüğü ve 8 yıl Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptım. Bizden önceki görevli müdür arkadaşlarımız çok güzel işler yapmışlar buradan kendilere teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Biz onlardan devr aldığımız görevi bir adım daha öne taşıyarak görevimizi ifa edeceğiz. Göreve yeni atandık ancak gördüğüm kadarıyla Niğde’de sağlık alanında büyük bir sorun ve sıkıntı bulunmuyor, dediğim gibi çıtayı bir adım daha yükseltmek adına elimizden gelen gayretin daha fazlasını yaparak Niğde iline hizmet edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim