Kendisini sürekli yenileyerek Çiftlik İlçe ve bölge halkına hizmet vermeyi sürdüren Çiftlik İlçe Devlet Hastanesi kaliteli hizmet anlayışıyla emsallerinden bir adım önde ilerliyor.

Çiftlik İlçe halkı hastanenin hizmetlerinden ve personelinden yana sürekli olarak memnuniyetini de dile getiriyor. Deneyimli ve özverili bir kadroya sahip olan hastanede vatandaşlara her türlü hizmet verilmeye gayret ediliyor.
 
AMAÇ; KALİTELİ HİZMET SUNMAK
Çiftlik İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Şeyda Sağlam daha önceleri yaptığı açıklamalarında da bu konulara yer vermiş ve “Öncelikle burada sizlere daha kaliteli, daha güvenilir bir hizmet sunmak için bulunduğumuzu belirtmek isterim. Çiftlik İlçe Hastanesi hizmete girdiği 2001 yılından bu güne kadar yaptığı sağlık yatırımları ile daima ilk ve öncü olmayı hedef edinmiştir. Hastanemiz poliklinik ve klinik tedavisinde çağımız kalitesini yakalamış bir şekilde hizmet sunmaktadır. Amacımız ise bu çıtayı yükseltmektir. Bunun için çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam etmektedir. Biz Çiftlik İlçe Hastanesi olarak sizlerin sağlık bakım gereksinimlerinizi karşılamak için buradayız” demişti.
01 Nisan 2001 tarihinde Sağlık eski Bakanlarından Prof. Dr. Osman Durmuş tarafından 30 yataklı Çiftlik Devlet Hastanesi ismiyle hizmete açılarak 18 Mayıs 2007 den itibaren İlçe Hastanesi olarak ismi değiştirilmiş olan Çiftlik Merkez Sağlık Ocağı ve ona bağlı 3 Sağlık Evi hastane bünyesine katılarak o tarihten bu yana şimdiki kadronun da büyük bir güç harcayarak verdiği hizmetler genişleyerek devam ettiriliyor.
Çiftlik İlçe Devlet Hastanesi şu an bünyesinde; 1 Kadın Hastalıkları Uzmanı, 1 Aile Hekimi Uzmanı, 8, Pratisyen Hekim 2 Diş Hekimi, 6 Sağlık Memuru, 5 Acil Tıp Teknisyeni, 10 Ebe, 6 Hemşire, 2 Sağlık Memuru, 3 Tıbbi Sekreter, 4 Laboratuar Teknisyeni, 2 Röntgen Teknisyeni, 5 Memur, 4 Şoför, 4 Hizmetli, 1 Elektrik Teknisyeni, ayrıca hizmet alımı ile temini yapılan 6 temizlik elemanı ile hizmet veriyor. Personel sayısının artması ile kendi döner sermayesini kuran hastane Niğde 1 Nolu Sağlık Kurumları Döner Sermaye Saymanlığı’na bağlandı. Personel sayısının artması ilçede artan nüfusa daha sağlıklı ve verimli sağlık hizmeti sunmakta yararlı olmaya devam ediyor.
Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi
Editör: TE Bilişim