Niğde Ticaret ve Sanayi Odası, Niğde Ticaret Borsası, Bor Ticaret ve Sanayi Odası yayınladıkları ortak bildiri ile Ağustos ayında yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) seçimlerinde Rifat Hisarcıklıoğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

 

Bor Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi ile önceki gün bir araya gelerek ortak bir bildiri yayınlayan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi ve Niğde Ticaret Borsası, Ağustos ayında yapılacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) seçimlerinde Rıfat Hisarcıklıoğlu’na tam destek verdiklerini açıkladı.

 

Bor Ticaret Odası’nda geçtiğimiz Cuma günü bir araya gelen Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık ve Bor Ticaret Odası Başkanı Nurettin Eriç ile yönetim kurulu üyeleri ortak bir karar aldıklarını açıklayarak Ağustos ayı içerisinde yapılacak olan TOBB başkanlık seçimindemevcut Başkan Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

 

Toplantıda alınan ortak kararı Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu okudu. Katırcıoğlu şunları söyledi;  “Öncelikle belirtmek isterim ki, birazdan sizlerle paylaşacaklarımız, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası, Bor Ticaret ve Sanayi Odası ve Niğde Ticaret Borsası olarak hepimizin ortak görüşlerini içermektedir.

 

Bildiğiniz gibi Ağustos ayı içerisinde TOBB Başkanlığı seçimleri gerçekleştirilecek. Türkiye’deki 365 oda ve borsayı oldukça yakından ilgilendirecek olan bu seçimlerde, aday olması halinde, mevcut başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na her türlü katkı ve desteği vereceğimizi söylemek isterim.

 

TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, 12 yıllık başkanlık dönemi içerisinde Türkiye’deki tüm oda ve borsalara eşit mesafede yaklaşmış, oda ve borsaların hizmet kalitelerini arttırmalarında, kendilerini geliştirmelerinde büyük pay sahibi olmuştur. Kendisi, çeşitli ülkelerde yer alan ekonomik platformlarda, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, sanayicilerimizi, müteşebbislerimizi, kısacası tüm iş dünyasını gururlandıracak önemli faaliyetlere imza atmıştır.

 

 

Ülkemizin sanayi ve ticaret göstergelerinin en parlak olduğu döneminde, bu durumun sürekliliğinin ve devamlılığın sağlanması adına Birlik Başkanımızın görevini devam ettirmesini can-ı gönülden istiyoruz.”

 

 



Editör: TE Bilişim