Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesinde Acil Durum ve Afet Planları (HAP) kapsamında 2020 yılı masa başı ve yangın  tatbikatı yapıldı.

 

Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr Yılmaz Yücel  başkanlığında yapılan tatbikata İl Afet ve UMKE Sorumlusu Sağlık Memuru Alpay Ayan,umke görevlileri,itfaiye Medaş, doğalgaz ve 112 ekipleri katıldılar.

Gerçekleştirilen tatbikatta , afet ve acil durumlarda nasıl hareket edileceği, acil durum planlarının uygulanabilirliği, hastanenin tıbbi ve fiziki kapasite ve yeteneklerinin nasıl verimli kullanılabileceği test edildi.

Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr Yılmaz Yücel "Hastanede olabilecek afet ve acil durumlarda hazırlıklı olunması büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple hastanemizde belirli aralıklarla afet ve acil eylem tatbikatları gerçekleştiriyoruz. Güvenliğimiz için her zaman hazırlıklı olmak zorundayız. Oldukça başarılı ve öğretici geçen tatbikatta görev alan ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Editör: TE Bilişim