Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Fizik Tedavi Uzmanı ve Başhekim Yardımcısı Gökhan Tuna Öztürk, hastanenin 6 Uzman Doktor ve 9 Fizyoterapist ile hizmetlerini sürdürdüğünü belirtti.

 

Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde yaklaşık 1 yıldır devam ettirilen  rehabilitasyon hizmetlerinin artarak  sürdüğünü belirten Öztürk, “ Hastanemizde son 1 yıldır 400’ünden fazla felçli hastanın rehabilitasyonunu yaptık, bu sayı giderek de artmakta, şu anda 50 hasta, hastanemizde rehabilitasyon hizmeti almaktadır. Bunun dışında 100’den fazla hastaya da fizik tedavi hizmeti verilmeye devam ediliyor” dedi.

 

 

Fizik Tedavi Hastanesi’nde 6 Uzman Doktor ve 9 Fizyoterapist ile bu hizmetleri sürdürmekte olduklarını dile getiren Öztürk, “ Hastanemiz yürütmüş olduğumuz sağlık çalışmaları sebebiyle çevre illerin yanı sıra diğer illerden de oldukça yoğun bir şekilde talep görmektedir. Özellikle Yozgat, Adana, Konya, hatta Ankara, Aksaray gibi illerden çok hastanın gelmesiyle birlikte Van, Kastamonu, Urfa gibi illerden de hastalar hastanemize başvurmaktadır. Hastanemizde hizmetler her geçen gün daha da artarak gelişmiş cihazlarla daha iyi ve daha da profesyonel bir şekilde yapılıyor” dedi.

 

Editör: TE Bilişim