Niğde Safari Off-Road takımı İlimize ’ye bir gurur daha yaşattı ve bu kez de Erzurum’da birincilik kupasını kaldırdılar. 


4 ayrı ülkeden 70 spor kulübünden 250 aracın katıldığı Erzurum'da düzenlenen 2. Geleneksel Macera Off-Road Oyunları’na katılan Niğde Safari Off-Road Kulübü son olarak geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düzenlenen Off-Road şenliklerinde, ikincilik kupasını kaldırmasının ardından bu kez de birincilik kupası ile şiltin sahibi oldu. Palandöken Kayak Merkezi`nde oluşturulan 2 bin metrekarelik özel parkurda gerçekleştirilen 2. Geleneksel Macera Off-Road Oyunları oldukça beğeni toplarken Niğde Safari Off-Road Kulübü Başkanı Ümit Kaya,  Kulüp üyeleri Emrah Aykul, Ümit Can Kaya ve Enes Kaya gibi isimlerden oluşan Niğde ekibi kupayı gururla havaya kaldırımken, tebrikleri de kabul ettiler.

 
Pilotlar 2 bin metrelik zorlu Erzurum parkurunda özel yapılı 4x4 araçlarıyla bitiş noktasına en kısa sürede ulaşmaya çalışırken Niğde ismini bir kez daha duyuran ekibin başarısı devam ediyor.