Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Aday Adayı Mimar Hakan Er, 7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarına Ulukışla ilçesinde devam etti.


MHP Ulukışla İlçe teşkilatını, Pazar yerini ve Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret eden Mimar Hakan Er buralarda büyük ilgi ile karşılandı.

Mimar Hakan Er, 7 Haziran Genel Seçimlerinde iktidar hedeflediklerini belirterek, “Birlik beraberlik içerisinde hepimiz çalışacağız. Burada herkese görev düşüyor. Kendimizi iyi anlatırsak iktidar hedefimizi başarırız. Halkımız artık iktidarın kabul edilemez hatalarını çok net olarak görmeye başladı. Yeter ki, birlikte durmadan, yorulmadan çalışalım” dedi.


Mimar Hakan Er, “İktidara gelmemiz durumunda öncelikle çalışmalarımıza köylümüzün, çiftçimizin, işçilerimizin sorunlarını çözmek için başlayacağız. Hedefimiz sokaktaki herkesin mutlu olduğu bir Türkiye’dir. Allah’ın izniyle bunu başaracağız. Ben sizlerin meclisteki gözünüz ve kulağınız olacağım.”dedi.


Sorunları dinleyen ve MHP iktidarı için vatandaşların seçimde doğru karar vermelerini isteyen Mimar Hakan Er, daha sonra Ulukışla’da pazar esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyip, MHP’nin çözüm yollarını açıklayan MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Mimar Hakan Er, Ulukışla’da ki hükümet konağı ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.







Editör: TE Bilişim