Yazarlar ve Sanatçılar Birliği protokol ziyaretlerine devam ediyor. Niğde’nin kültür, sanat ve yaşamı ile ilgili görüş alışverişinde bulunan YAZSANBİR, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak’la bir araya geldi.
 
Niğde Üniversitesi Kültür-Sanat evinde CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak ile bir araya gelen Yazarlar ve Sanatçılar Birliği üyeleri Niğde’nin turizm, kültür, sanat hayatı konuştular. Sanatçı ve yazarların yaşadıkları şehre ve hayata farklı baktıklarını ifade eden Milletvekili Şafak, YAZSANBİR’in kuruluşundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Niğde merkezli böyle bir oluşumun kentin fikir hayatına önemli getirileri olacağını vurgulayan Şafak, “Yazar ve sanatçıları bu yüzden önemsiyorum. Şehrimizin ve Türkiye’nin bu dönemde sizlere daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyor ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
Yazarlar ve Sanatçılar Birliği Genel Başkanı Hayrullah Eraslan da yeni kurulan derneğin faaliyetlerini ve görüşlerini anlatmak için protokol ziyaretleri yaptığını hatırlatarak, “Temelde Niğde’nin, genelde ülkemizin kültür, sanat ve yaşamı ile ilgili görüşlerimizi önerilerimizi sunuyoruz. Niğde Milletvekillerimizle de görüşerek kültür, turizm ve sanatla ilgili fikirlerimizi sunmak için bir araya geldik” diye konuştu.
 




Editör: TE Bilişim