2010 yılında kurulan, oldukça başarılı projelere imza atan Tyana Gençlik Meclisi, yeni kafeteryası ve gençlik merkezi ile yoluna devam ediyor.

Demokrasi’nin beşiği olarak adlandırılan Kemerhisar’da değişim ve dönüşüm devam ediyor.

Örgütlenmesi bizzat T.C. Kemerhisar Belediyesi tarafından yapılan Tyana Kent Konseyi’nin başarılı örgütlenmesi olarak dikkat çeken Tyana Gençlik Meclisi, 12 Haziran Cuma günü Tyana Gençlik Merkezi ve Kafeteryasını hizmete açtı.

Açılışa gerek Kemerhisar’dan gerekse Niğde’den çok sayıda genç katılırken, Kemerhisar Belediyesi tarafından tahsis edilen binanın yenilenmiş hali göz doldurdu.

Tyana Gençlik Meclisi Başkanı Tufan Oğram ile Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı tarafından açılan gençlik merkezinde gençler için birçok sosyal aktivite ile birlikte, projeler geliştirilecek.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı; “Kemerhisar yaparsa en iyisini yapar. Tamamen kendi içlerinde demokratik bir şekilde örgütlenmiş, Tyana öncül duyguları taşıyan gençlerimiz, gelecekte yetişkin ve olgun bireyler olarak geleceğe yön verme kaygısı taşımaktadır. Bunun yolu örgütlü, bilinçli, sağlıklı toplumlardan geçer! Tyana Gençlik Meclisi’de bu bilinçle çalışan, değişen Kemerhisar’ı dönüştüren lokomotif güçtür. Her birisiyle bir Kemerhisarlı olarak gurur duyduğumu ifade eder, onlardan gelecek her türlü talep, görüş ve eleştiriye sonuna kadar açık olduğumu vurgulamak isterim” diyerek gençlere başarı diledi.

Her gün saat 09:00 ila 22:00 arası açık olacak Tyana Gençlik Meclisi Kafeteryası aynı zamanda gençlik merkezi olarak da faaliyetlerine devam edecek.

 
 
 

http://www.borhaber.net/kultur-sanat/tyana-genclik-meclisi-yeni-yerinde-h17052.html

Posted by Bor Haber on 13 Haziran 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim