Geçtiğimiz Salı günü gerçekleşen şenliğe binlerce insan akın etti. Stad içinde 25 binden fazla kişi bulunurken stad dışında da çok sayıda seyirci vardı. Niğde Emniyet Müdürlüğü’nün almış olduğu önlemlerle olaysız bir şekilde tamamlandı.


11. Türkçe Olimpiyatları kapsamında düzenlenen Niğde İl Etkinliği organizatörlerinden Sungurbey Eğitim Kurumları Müdürü Nihat Çelebi ve Niğde Gesiad Başkanı Mustafa Şan basın mensupları ile bir araya gelerek şenliği değerlendirdi.


Programa katılan bütün Niğdelilere teşekkür eden Sungurbey Eğitim Kurumları Müdürü Nihat Çelebi; “ Çocuklarımızı Çiftehan’dan Çelikhan Otelden alarak konvoyla Niğde’ye getirdik. Niğde 5 Şubat Stadyumu’ndaki programa yaklaşık 45 bin kişi katıldı. Bu kişilerin 25 bini stad içindeydi diğerleri dışarıda kaldı. Gönül arzu ederdi ki herkesi içeri alalım ama güvenlik her şeyden önemli idi. Emniyet Müdürlüğü’nün söylediklerine göre hareket ederek kapılar kapatıldı. İnsanlarımızın güvenliği her şeyden önemli idi. Stada giremeyenlerden özür diliyoruz. Stada alınmayan vatandaşlarımızdan da anlayış bekliyoruz. Güzel bir organizasyonu sorunsuz bir şekilde atlatmanın huzuru içindeyiz. Katılan katılmayan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim