Niğde Belediyesinin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri Burhan Çaçan konseri ile devam etti.

 

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Niğde Belediyesi Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz yıl bir ay içinde 25 etkinlik yapılan Ramazan ayında bu yıl ise etkinlik sayısı 9 ‘a düşürüldü.

 

Geçtiğimiz hafta sonu başlayan etkinliklerde bu hafta sonu Cuma günü akşamı teravih namazından sonra sanatçı Burhan Çaçan  sahne aldı.  Eski Terminal’de yapılan etkinlikte Burhan Çaçan birbirinden güzel parçalarını seslendirdi.

 

Niğde Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinde hafta sonu bazı sanatçıların konserlerinin yanında eski terminal alanı içersinde lunapark, yemek yenilecek bölümler,   çeşitli eşyaların satış standları da bulunuyor. Niğdeliler akşamları çocukları ile gelip güzel vakit geçiriyorlar.

 

Ramazan’ın ilk haftası   Kur’an Kerim tilaveti ile ve özgün müzik sanatçısı Eşref Ziya ile başlayan Ramazan etkinlikleri bu hafta sanatçı Burhan Çaçan ve Orhan Çakmak’ın sahne almasıyla devam etti. 3 Ağustos 2012 Cuma Sedat Uçan, Celalettin Ada, Fatih Soylu Tasavvuf Müziği Konseri, 4 Ağustos 2012 Cumartesi Bedia Akartük Türk Halk Müziği Konseri, 10 Ağustos 2012 Cuma İbrahim Sadri Şiir Dinletisi, 11 Ağustos 2012 Cumartesi Mustafa Durmuş, Recep Aslan Tasvvuf Müziği ve Sema Mukabelesi, 12 Ağustos 2012 Pazar Fatih Kısaparmak Özgün Müzik Konseri sona erecek.


Editör: TE Bilişim