Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla iftar düzenlendi.



Ülkü Ocakları’nın tüm il, ilçe ve üniversite temsilcilerinin davetli olduğu iftara katılım oldukça yoğundu. Ülkü Ocaklılar iftara kısa bir süre kala salona gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte iftarını açtılar. İftara MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semil Yalçın ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel’de katıldı.


Açılış konuşmasını Ülkü Ocakları Genel Başkan Vekili Olcay Kılavuz yaparken ardından sözü Devlet Bahçeli aldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen Bozkurtla birlikte iftar yapmaktan kıvanç duyduğunu belirten Bahçeli “Siz Türk ve İslâmın gözbebekleri, umut ışıklarısınız. Tarihimiz ve dinimizden aldığınız bu ağır misyonun farkında olduğunuzdan hiç şüphem yok” diyerek Ülkü Ocakları mensuplarına olan güvenini vurguladı.

 

Ülkü Ocakları Genel Başkan Vekili Olcay Kılavuz, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem Mutlu ile yemek sonrası görüşerek Niğde halkının yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.



Editör: TE Bilişim