17–18 Mart 2012 tarihlerinde Antalya İlinde yapılan Gençlik Merkezleri arası Türk Halk Müziği ve Türk Halk Oyunları Grup yarışmasına katılan Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Türk Halk Oyunlarında 13-17 Yaş grubunda otantik dalda 8 ekibin yer aldığı grupta En iyi otantik icra ödülünü alarak Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı. 

 

Diğer yandan  13-17 Yaş grubunda 8 ekibin yer aldığı grupta düzenlemeli dalda en iyi performans ödülü alarak Türkiye Finallerine katılmaya, Ayrıca;    13-17 yaş gurubunda 10 yarışmacının katıldığı Türk Halk Müziği uzun hava dalında Hilal Aybike ARSLAN grup birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. 

 


Gruba Kafile Başkanlığı yapan Gençlik Merkezi Şube Müdürü Gafur EMLEK çalışmalarımızda bize destek veren çalıştırıcı ve eğitmenlerimize, Gençlerimizin ailelerine, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Bor Ticaret Meslek Lisesi, Niğde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Cumhuriyet Lisesi okul müdürlüklerimize teşekkür ederek, bundan sonraki gençlik çalışmalarına desteklerinin devam etmesini diledi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin KAPLAN ise Gençlik Merkezi üyelerinin başarılarından dolayı tebrik ederek, başarılarını devamını diledi. İlimizde bulunan tüm gençlerimizi Gençlik ve Spor faaliyetlerine katılmaya davet etti.

 



 

 

Editör: TE Bilişim