Niğde Türk Ocakları Başkanı Gazi Karabulut Niğde de yayın yapan  Umut Fm ’de, Alpaslan Ali ile Seyrü Sefer Programında Türkiye’nin gündemine dönük açıklamalarda bulundu.
 
 Niğde Türk Ocağı olarak 2010 yılında yaptıkları çalışmaları, hayata geçirdikleri projeleri ve planladıkları faaliyetleri de anlatan Gazi Karabulut, Ülkemizin küresel bir saldırıya maruz kaldığını ve kültür emperyalizminin sebep olduğu bir bozulmanın yaşandığını belirterek  programda şu konulara değindi:
 
Türk milletinin ateşle imtihan edildiği dönemlerde cepheye koşan Türk Ocaklılar ve millet sevdalıları bugün de milli mücadele dönemini aratmayacak ölçüde bir küresel saldırıyla karşı karşıyadır. Öyle bir propaganda ile karşılaşıyoruz ki adeta kimliğimize, kişiliğimize ve ahlaki değerlerimize ait her şey yağmalanmaktadır. Dünyanın en uzun destanı olan Manas Destanı’nda ibretlik bir hadise vardır. Çinliler kaçırdıkları Kırgız gençlerini saçlarını kazıyıp başlarına geçirdikleri bir camız derisi ile günlerce güneş altında tutuyorlar. Ardından camız derisi kafayı sıkıp saçların ters dönmesine sebep oluyor. Ve nihayetinde o genç Mankurt denilen bir hale dönüşüyor. Mankurt kendisine ilk emri vereni efendisi kabul ediyor. Netice itibari ile Mankurt kendi anası olan Hayman Ana’yı efendisinin emri ile öldürüyor.
 
İşte bugün kimliğinden kişiliğinden, inançlarından uzaklaştırılan neslimiz mankurtlaştırılmaktadır.
 
Bu anlayışa karşı bizler Hak Yolu Hakikat Yolu Allah Yolu dediğimiz Yeniden Maneviyata dönüş ve Maneviyatta Dirilişl hareketi ile milletimizi ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Üstelik bin yılı aşan kardeşliğimizi bozmaya çalışanların oyununu bozmak için gövdesi Türk , dalları Kürt, Laz, Kıpçak, Çepni, olan kutlu ağacımızın dalları meyve duracak ve daha nice bin yıllık kardeşlikler yaşayacağımıza inanıyoruz.
 

Editör: TE Bilişim