Kapadokya Amatör Fotoğrafçılar Topluluğu (KAFOT) ile Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM ) Dijital Fotoğrafçılık Eğitimi programı düzenliyor
 Kısa süre önce kurulmasına rağmen birçok önemli etkinliğe imza atan KAFOT, önümüzdeki günlerde NÜSEM işbirliği ile üyelerine yönelik fotoğrafçılık eğitimi düzenleyecek. Konu hakkında bilgi veren KAFOT Başkanı Mustafa Şahiner, derneğin fotoğraf sanatının toplumsal işlevini gerçekleştirmek, fotoğraf aracılığı ile kitleler arasında bağ kurmak, açık hava sporları, doğa ve sokak fotoğrafçılığı alanlarını geliştirmek ve bu alanlarda etkinlikler düzenlemek, üyelerine fotoğraf sanatını sevdirmek amacı ile çeşitli etkinlikler organize ederek ilimizde sosyal ve sanatsal faaliyetlerine devam ettiğini ifade etti.
 Bu kapsamda üyelerine yönelik NÜSEM ile ortaklaşa Dijital Fotoğrafçılık Eğitimi düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Şahiner 2 Mart – 22 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kursun Niğde üniversitesi Güzel sanatlar bölüm başkanlığı resim bölümü öğretim görevlisi Yrd. Doç.Dr.Attilla Döl tarafından verileceğini kaydetti. 48 saatlik eğitim süresince kursiyerlere geçmişten günümüze fotoğrafçılık, fotoğrafın temel öğeleri, çekim teknikleri, dijital fotoğrafçılık ile panoramikfotoğraf tekniği konularında kapsamlı bilgiler verileceğini ifade eden Şahiner Eski rektörlük alanı içerisinde bulanan NÜSEM müdürlüğü binasında verilecek olan kursun Çarşamba ve Cuma günleri 19.00 - 22.00 saatleri arasında yapılacağını, kurs sonunda düzenlenecek olan sınavda başarılı olan kursiyerlere sertifika verileceğini söyledi.
Programa katılacak olan kursiyerlerin sınırlı sayıda kontenjan olması nedeniyle ön kayıt için  28 şubat akşamına kadar Hotel Şahiner müracaat etmeleri gerektiğini belirten Şahiner ayrıntılı bilgi ve başvuru için 388 232 21 21 nolu telefonla irtibata geçilebileceğini de sözlerine ekledi.
 











Editör: TE Bilişim