Bor Kaymakamlığı tarafından, organize edilen tiyatro gösterisine ilgi yoğundu.

Türk Edebiyatının ünlü isimlerinden Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK' in yazdığı "Bir Adam Yaratmak" isimli tiyatro eseri, Ankara Kültür Tiyatrosu sanatçıları tarafından Bor Kız Teknik ve Meslek Lisesi Sosyal Salonunda sahnelendi.

Necip Fazıl Kısakürek'in en iddialı tiyatro eserlerinden biri olarak da bilinen ve 1937 yılından itibaren sahnelenmeye başlanılan "Bir Adam Yaratmak" isimli oyunda, başrolleri Ertuğrul KARAYEL, Reşat EROZAN, Neriman DURUKAN, Mehmet ÖZEKİNCİ, Mehmet TOCAN ve Yasemin DURUKAN paylaştı.

Gündüz, 2 Seans okul öğrencilerine ve akşam saat:20.00’de yetişkinlere olmak üzere 3 seans olarak izleyicilere sahnelendi.

Bor Kaymakamlığı tarafından, organize edilen ‘Necip Fazıl KISAKÜREK’ in kaleme aldığı ve Ankara Kültür Tiyatrosu sanatçılarının sahne aldığı “Bir Adam Yaratmak” adlı tiyatro oyununa; Bor Kaymakamı Muammer BALCI, Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, İlçe Emniyet Müdürü Hayrettin YILDIZLI, İlçe Bölük Komutanı Jan.Üst. Halil ÖZDEMİR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan SOLAK, İlçe Müftüsü Sebahattin KESTİ ve davetliler katılımda bulundu.

Mümtaz KARAÖZ' ün yönettiği iki perdelik "Bir Adam Yaratmak" isimli beğeniyle izlenen oyunun ardından; Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, oyuncuları tebrik ederek çiçek takdim etti.
















Editör: TE Bilişim