Bor Adalet ve kalkınma Partisi Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Nebiha Coruh ve beraberindeki Kadın Kolları üyeleri geçtiğimiz hafta sonu yoğun ilgi gören Konya gezisi düzenlediler.
 Coruh, Mevlana şehri Konya’da bulunmanın kendisi ve teşkilat üyeleri için ayrı bir manevi tadı olduğunu belirterek, “ Gez dünyayı gör Konya’yı ”  sözünün boşuna söylenmediğini bir kez daha anladık. Konya caddeleri, sokakları ile maneviyat kokan bir şehir. Böylesine güzel bir şehirde bulunmak bizler için de ayrı bir şans” dedi.
 Düzenlenmiş olan gezi Bor Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın kolları teşkilatının uzun süredir ziyaretine niyetlendiği Mevlana Hazretleri Türbe ve Dergâhı’nın Cuma günü ziyareti ve Cuma Namazının Selimiye Camiin de heyetle birlikte kılınması diğer kalabalık ziyaretçilerin de beğenisini topladı.
 Ak Parti Bor Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Coruh; kültürel etkinlikler kapsamında böyle gezilerin devamının ileriki günlerde de üyelerimiz ve ziyaret etmek arzusunda olan halkımızla birlikte yapılacağının da müjdesini verdi.
 
Editör: TE Bilişim