Ankara’da okuyan Niğdeli üniversite gençleri ve Ankara’daki Niğdeliler, Başkent Niğde Vakfı Gençlik Kollarının ikincisini düzenlediği dayanışma gecesinde buluştu.
Geceye katılım oldukça yüksekti.  Açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları Başkanı Kadir TEKİN konuşmasına; gençlik kollarının hızla büyüdüklerini, gençlerin artık seslerinin daha gür çıktığını, tüm okullarda hızla örgütlendiklerini belirterek başlarken, önümüzdeki genel seçimlerde gençlerin istediği vekil profilini çizdi buna göre öncelikle gençleri gerçekten dinleyen önem veren, altı boş vaatler değil projeler üreten, Niğde’nin her bölgesine aynı önemi veren ama kesinlikle genç, dinamik bir vekil istediklerini belirtti. Konuşmasını bu geceyi düzenlemek için büyük emek veren gençliğe ve gençliğe değer vererek gecelerine katılan büyüklerine teşekkür ederek bitirdi.
Geceye Geceye katılan Çankaya belediye başkanı Bülent TANIK konuşmasında, Niğdeli olmaktan her zaman gurur duyduğunu, Niğdeli üniversite gençliğinin gurbette birbirlerine kenetlenmesini, dayanışmasını gururla izlediği ne zaman ihtiyaç duysalar yanıbaşlarında Çankaya belediyesinin olduğunu unutmamalarını, gençler bu ülkenin ve Niğde’nin geleceği olduklarını belirtirken bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Geceye Niğde’den gelerek katılan grupların olduğu da görüldü. Niğde – Ankara ve Gençlik ekseninde yapılan konuşmaların ardından sanatçılarla unutulmaz bir gece yaşadı.


Editör: TE Bilişim