Balkan Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bor Şubesi Başkanı Abdullah ÖZDAMAR ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ’ ı makamında ziyaret etti.
 
Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ’ ı makamında ziyaret eden Bor Balkan Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah ÖZDAMAR, derneklerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı ÖZDAMAR,derneklerinin amacının göçmenlerin gelenek, görenek, örf ve adetlerini yaşatmak olduğunu, bu amaçla geceler, paneller ve kültürel faaliyetler düzenlediklerini ve etkinliklerinde; eskiden kalma gelenek ve göreneklerin canlandırıldığını, üyeler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı ön plana çıkarmaya çalıştıklarını ve en önemli amaçlarından birinin de yeni neslin kendi kültürlerini tanımaları ve gelecek kuşaklara aktarmalarını sağlamak olduğunu söyledi.
 
Dernek Başkanı ÖZDAMAR açıklamasında; “ Balkan Göçmenlerinin En Sorunsuz Olduğu İlçe: Bor ” olduğunu ve bu zamana kadar emniyet güçlerimize her zaman yardımcı olduk ve olmaya devam ediyoruz. Polis teşkilatımız, kurulduğundan bu yana ülke genelinde tüm vatandaşların asayiş, güven ve huzur ortamında yaşamalarının sağlanması için, üstün bir görev bilinci ve meslek disiplini içerisinde görevini sürdürmekte olduğu bilincinin içerisindeyiz. Bor İlçe Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları, halkla iç içe olmaları ise ayrı bir güzel tablodur.” Dedi.
 
Dernek Başkanı ÖZDAMAR açıklamalarının devamında; İlçe Emniyet Müdürümüz Köroğlu KIRAÇ, göreve geldiği ilk günden bu yana kendileri ile aynı zamanda sıcak bir ilişki kurduğunu söylerken sorunlarını direk olarak: Emniyet Müdürümüz ile paylaşabilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
 
Sayın İlçe Emniyet Müdürümüz Köroğlu KIRAÇ ilçemizde göreve geldiği günden beri bir çok güzel şeylere imzasını atmıştır. Acılı, sevinçli ve mutlu günlerimizde hep yanımızda olmuştur. Görüldüğü gibi halkın içinde halkımızla diyaloglarını ve hizmetlerinden memnunluk duymaktayız. Türk Polisi ve Emniyet Birimleriyle birlikte yaşadığımız kentin huzur ve asayişini 7’den 70’ e her kesimle kucaklaşarak, en iyi şekilde hizmeti yapmanın üstün gayret ve başarısı içerisindedir. Bu başarılarının devamını diliyoruz.   
 
İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ, bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken derneklerle her zaman bir arada olduklarını, Türk Polisi olarak yurttaşlarımız arasında hiçbir ayırım ve fark gözetmeden, yaşatmadan halkımızla bir bütünlük içerisinde olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yurttaşlarımız istek ve sıkıntılarını 7 gün/ 24 saat: Alo  155’ i arayıp iletebilir. İlçede Yurttaşlarımızın daha huzurlu ortamda olmalarını sağlamak amacıyla; Bor ilçemizde polis güvenlik görevlilerimizin büyük çoğunluğu halkımız içerisinde görev yapmaktadır. İdari kısımlarda görev sayımızı asgariye indirdik. Yeni telsiz cihazları donanımıyla her polis memurumuz olası emniyet, asayiş ve huzur hizmetlerini 7 gün / 24 saat anında iletişim bütünlüğü içerisinde hizmetini en iyi şekilde üstün gayret ve başarısını sürdürmeye devam etmekle birlikte, son günlerde de Huzur Toplantılarımızla halkımızı bilinçlendirmeye önem veriyoruz. Halkımızla birlik ve bütünlük içerisinde, yurttaşımızın hizmetindeyiz. Bor’da  Balkan Göçmenlerinin de sorunlarını yakından takip etmekteyiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Şeklinde açıklamada bulundu.
Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ, dernek üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.







Editör: TE Bilişim