İlimiz Bor İlçesine bağlı Balcı Köyünde geleneksel biçimde gerçekleştirilen “Cücü Beyi Yayla Şenlikleri”nin 8.si Ramazan Bayramında yapılacak ve üç devam edecek.


Tertip Komitesi Başkanı Ünal Bayram, Yönetim Kurulu üyeleri Kani Baştürk, Atilla Bayram, Mevlüt Yavuz, Cumali Arık, Av. Mahmut Doğan, Ferit Baştürk ile “8. Cücü Beyi Yayla Şenlikleri”nin programına netlik kazandırdılar.

 

7. Cücü Beyi Ağası Ramazan Aygün, 8. Cücü Beyi Yayla Şenliği programını açıkladı. Aygün, şenliklerin Ramazan bayramının ilk günü olan 08 Ağustos Perşembe günü başlayacağını ve üç gün boyunca dolu dolu etkinliklerin gerçekleştirileceğini söyledi.

 

“8. Cücü Beyi Yayla Şenlikleri”nin ilk günü bayramlaşma programının uygulanması ile başlatılacağını ifade eden Aygün, 09 Ağustos Cuma günü Voleybol seçmeleri ve çeşitli etkinlikler yapılacağını, saat:17.00’de Mahalli sanatçı Cumali Çevik, saat:20.00’de ise Popstar sanatçı Selin Saner’in sahne alacaklarını, çeşitli yarışmalar ve aktivitelerin yapılacağını belirtti.

 

“8. Cücü Beyi Yayla Şenlikleri”nde son gün programı 10 Ağustos Cumartesi günü uygulanacak. Çocuklara palyaço eşliğinde oyun parkı ve çeşitli aktiviteler sunulacak. Saat:12.00’de Voleybol final karşılaşmaları oynanacak. Saat:18.00’de TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Cem Özbek, saat:21.00 TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Derya Karadeniz sahne alacak.

 

Program akışında kupa töreni, yarışmacılara ödüller, serbest kürsü, Ağalık seçimi, Dilek ve temenniler, kapanış konuşması, Gecenin kapanışında ise Muhteşem Havai Fişek gösterisi gerçekleştirilecek.

 

3. Aşık Tahiri Kültür Ve Yayla Şenlikleri haberimiz için TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim