Niğde Üniversitesi Rektörlüğü ve Yarlar ve Sanatçılar Birliği (YAZSAN BİR) işbirliği ile Niğde Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda “Yazı Hayatının 50. Yılında İsmail Özmel” paneli gerçekleştirilecek.



 07 Kasım 2012 Çarşamba günü saat:10.00’da başlatılacak “Yazı Hayatının 50. Yılında İsmail Özmel” paneli ne konuşmacı olarak Prof. Dr. Saim Sakaoğlu, Prof. Dr. Nazım Hikmet Polat, Prof. Dr. Ali İhsan Kolcu, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Vehbi Ecer, Dr. Faruk Yılmaz, Kibar Ayaydın, Murat Soyak, Mehmet Baş, İdris Yavuz, Osman Aytekin tebliğleri ile katılacaklar.



Konuşmacılar Prof. Dr. Saim Sakaoğlu “İsmail Özmel Şiirlerinin Halk Bilimi Dünyası”, Prof. Dr. Nazım Hikmet Polat “Genel Bir Değerlendirme”, Prof. Dr. Ali İhsan Kolcu “Bir Kültür Adamı Olarak İsmail Özmel”, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Vehbi Ecer “İsmail Özmel ve Tarih”, Dr. Faruk Yılmaz “İsmail Özmel’de Medeniyet Kavramı”, Kibar Ayaydın “İsmail Özmel Şiirlerinde Yahya Kemal”, Murat Soyak “İsmail Özmel Şiirlerinde Mekan Unsuru”, Mehmet Baş “İsmail Özmel Şiirlerinde Yaşama Sevinci”, İdris Yavuz “İsmail Özmel Şiirlerinde ve Nesirlerinde Niğde Sevgisi”, Osman Aytekin “Mevsimlerin Şairi İsmail Özmel” konularını dillendirecekler.







Editör: TE Bilişim