Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret eden Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği yönetimi ve üyeleri hayırlı olsun temennisinde bulunarak teşekkür plaketi verdi.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği Başkanı Uzman Dr. Cevdet Türkyürek ve Sevgi Evleri Dernek Başkanı Yunus AK, beraberinde dernek üyeleri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a katkılarından dolayı teşekkür etti.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden ve hayırlı olsun temennisinde bulunan Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği Başkanı Uzman Dr. Cevdet Türkyürek; "Niğde önemli hizmetleri Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan ile gördü. Niğde yapılan hizmetlerle değişimi herkes görüyor. Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan'ın bu dönemde de daha iyi hizmetleri yapacağına inanıyoruz. Niğde Belediye Spor takımının 3. lige çıkmasında Niğde Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan'ın maddi ve manevi olarak çok büyük desteği oldu. Her zaman desteklerini hissettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a derneğim ve şahsım adına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'miz için bu güne kadar güzel hizmetlerin altına imza attık. Bundan sonra da Niğde'miz ve hemşerilerimi için en iyi hizmeti üretmenin gayreti içerisinde olacağız. Niğde Belediye Spor, Niğde'nin yani herkesin takımı. Bu süreçten sonra Niğde Belediye Sporu tüm hemşerilerimizin desteklemesini istiyorum. Herkesin Niğde Belediye Spor'a sahip çıkması gerekiyor. 2. lig, 1. lig hayal değil. Gerçekleşmesi için birlik ve beraberlik sergilememiz gerekiyor. Tüm hemşerilerimiz Niğde Belediye Spor'u desteklemeli ve bu takıma sahip çıkmalıyız" şeklinde konuştu.




Editör: TE Bilişim