Konya Yol-İş 2 No’lu Şube Başkanı Ali ALKAN beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri olduğu halde Valilik, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi’ne bir ziyarette bulundu. Ziyarete Şube Başkanı Ali ALKAN’ın yanısıra Genel Sekreter Selahattin KURT, Mali Sekreter İlker ARIBAŞ ve Genel Eğitim Sekreteri Suat KURUN katıldı.



Heyet ilk olarak Vali Necmeddin KILIÇ’ı makamında ziyaret etti. Vali KILIÇ ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şube Başkanı Ali ALKAN’a yeni görevinde başarılar diledi. Vali KILIÇ sendikacılığın çalışma hayatındaki önemine vurgu yaptığı konuşmasında şunları kaydetti;
“İlk olarak yeni görevinizde size ve yönetiminize başarılar diliyorum. Çalışma hayatında barışın sağlanması konusunda sendikaların rolü büyüktür. Biz her zaman yapıcı tekliflerin yanında olacağız.” dedi.


Konya Yol-İş 2 No’lu Şube Başkanı Ali ALKAN ise ziyaret esnasında 20 yıllık aktif sendikacılık yaşamı olduğunu hatırlatarak, tecrübelerinden faydalanarak sorunsuz bir biçimde çalışma barışı içerisinde faaliyetlerinin devam edeceğini dile getirdi. Şube Başkanı ALKAN, şubelerine dört ilin bağlı bulunduğunu ifade ettiği konuşması çerçevesinde bu dört il arasında Niğde ilinin farklı bir yeri olduğunu ve Niğde’de bugüne kadar sorunsuz başarılı çalışmaların kaydedildiğini vurguladı.


Heyet daha sonra İl Genel Meclis Başkanı Mahmut PEŞİN’i makamında ziyaret etti. İl Genel Meclis Başkanı PEŞİN, Konya Yol-İş 2 No’lu Şube Başkanı Ali ALKAN’ın nezdinde yönetimi kazandığı seçimlerden dolayı tebrik etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan PEŞİN, İl Özel İdare bünyesinde Yol-İş sendikasına bağlı işçileri görev yaptığı ifade ederek, yapılan çalışmaların kendilerinin yüzünü güldürdüğünü vurguladı. Başkan PEŞİN gerek yol, gerek içme suyu ve diğer altyapı hizmetlerinde İl Özel İdaresinin başarılı ve gayretli çalışmaları olduğunu belirterek, bu çalışmalarda işçilerin emeklerinin yadsınamayacağının altını çizdi.


Konya 2 No’lu Şube Başkanı Ali ALKAN’da Niğde’nin yaptığı çalışmalarla şubelerinin sorumluluk alanında bulunun dört il arasında fark yarattığını belirterek buradaki tepe yönetimin ve sendikal yönetimin uyumunun açık bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

Heyet daha sonra İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali NEBOL’ü makamında ziyaret etti. Dostane bir hava içerisinde geçen ziyarette Genel Sektreter Ali NEBOL Şube başkanı Ali ALKAN’ı yeni görevinden dolayı tebrik etti ve başarılar diledi. Daha sonra birlikte yapılan çalışmaların değerlendirildiği ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Şube Başkanı Ali ALKAN beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Özel İdaresi Sosyal Salonu’nda İl Özel İdaresi çalışanları ile bir araya geldi. Burada tebrikleri kabul eden heyet adına Şube başkanı Ali ALKAN bir konuşma yaptı.

“Sizlerle birlikte çalışarak seçimleri kazandık. Yönetim kurulunu teşekkül ettirdik. Sizlere seçim sürecinde verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.

Buradan önce Sayın Valimizi, İl Genel Meclis Başkanımızı ve Genel Sekreterimizi ziyaret ettik. Yaptığınız başarılı çalışmalardan bahsedilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan sonra yine el birliği ile çalışıp kazanılmış haklarımızı daha üst düzeye çekmek için uğraş vereceğiz.” dedi. 

Editör: TE Bilişim