Yaklaşık 20 yıldır Niğde’de görev yapan SES Niğde İl Temsilcisi Yılmaz Yıldız, Borhaber.net sitemize veda  ziyaretinde bulundu.
 
Haber; Burcu ÇOPUR

Tiyo Ajans Ofisinde borhaber.net editörü Mehmet Şahin ile görüşen SES İl Eski Temsilcisi Yılmaz Yıldız burada yaptığı açıklamada; “İsteğe bağlı olarak İzmir iline tayin istedim ve çıktı. Niğde’de yaklaşık 20 yıllık bir emek, demokrasi mücadelesinde çalışmalarım oldu. Bu süre içerisinde ekonomik, özlük, demokratik, sosyal ve kültürel taleplerimiz oldu. İfade etmek istediğimiz bütün konuları yerel basın ciddi anlamda yer verdi, bizlerin sesi oldu, kulağı oldu. Ama bunun yanında Borhaber.net’in ayrı bir yeri var” dedi.

EMEKÇİLERİN HAKKINI KORUMAK İÇİN BORHABER.NET VE SENDİKAMIZ YARGILANDI
 
Yılmaz Yıldız ;” Özellikle geçmiş zamanda banka promosyonlarına ilişkin çok ciddi ilimizdeki idareciler ile her ne kadar demokrasi ve diyalog kültürünü öne çıkarmak istesek de, uzlaşmaya çalışsak da,  bunun gerçekleşmemesinden  kaynaklı ciddi eylemlerimiz oldu.  Gerek kurumların önünde basın açıklaması, gerek Niğde Adliyesinin önünde basın açıklaması işte o süreçte bir tek Borhaber.net yanımızda oldu. Ondan sonraki süreçte olayın yargıya intikal etmesinden kaynaklı olarak bizlerle beraber emekçilerin sesine kulak vermesi nedeniyle bizlerle beraber borhaber.net sitesi de yargılandı. Sonuçta borhaber.net de sendikamız da aklandı, beraat ettik. İlimizde 400 tane sonradan gelen arkadaşımıza banka promosyonu kazandırdık. Burada Borhaber.net’in emeği, katkısı büyüktür” dedi.
 
NİĞDE BASIN EMEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yılmaz Yıldız açıklamasının devamında; Bu vesileyle hem zaman darlığından kaynaklı olarak, hem de böyle uygun olduğunu düşünerek ilimizdeki gazete ve basın kuruluşlarını temsilen ziyaret edip, tüm haber emekçilerine, muhabir ve matbaacısı olmak üzere, oranın yöneticilerine, hepsine,  bu güne kadar bizlere sayfalarında yer verdikleri için borhaber.net aracılığı ile  teşekkür ediyorum.” dedi.
 
YENİ SES  BAŞKANI PSİKOLOG HÜSEYİN KAYA

Yıldız SES İl Temsilcisi olarak Psikolog Hüseyin Kaya’nın görevlendirildiğini belirti. Yılmaz Yıldız; “ Ben gittikten sonra sendikamızda bir görev değişimi yapıldı. Bundan sonraki süreçte  Sağlık ve Sosyal Emekçileri Sendikası il eş başkanı olarak Psikolog Hüseyin Kaya arkadaşım görev yapacak. Bundan sonraki çalışmalarda sizlere ve arkadaşlarıma başarılar diliyorum, hepsinden haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.
 
SES İl Eski Temsilcisi Yılmaz Yıldız, Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası İl Temsilcisi Şerafettin Çopur’a da veda ziyaretinde bulundu.


Editör: TE Bilişim