Bor Muhtarlarına  112 anlatıldı Bor Muhtarlarına 112 anlatıldı

Yayla Bakliyat A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zafer Uygur, Ömer Halisdemir  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Yayla Bakliyatın ülkemizde istihdam sağlama noktasında önemli bir konumda bulunduğunu ifade ederek “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi bölgenin ve ülkemizin gelişmesi adına birçok iş birliğini yürütmektedir. Bu bağlamda Üniversitemiz, Üniversite sanayi iş birliği çerçevesinde Yayla Bakliyat A.Ş.’ye de Ar-Ge çalışmalarında akademik destek sağlayabilecek önemli bir eğitim kurumudur. Nazik ziyaretleri için Yayla Bakliyat A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zafer Uygur’a teşekkür ederim” dedi.

Yayla Bakliyat A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zafer Uygur ise açıklamalarında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin gerek akademik gerekse fiziki anlamda Ar-Ge alanında gelişmiş değerli bir paydaş olduğunu aktararak sıcak karşılamaları dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim