Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Bor İlçesine bağlı Okçu, Tepeköy ve Balcı Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vali ayrıca köy ziyaretlerinde şehit ve Gazi yakınlarını da ziyaret etti.

Vali Şimşek Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek,  köy halkının isteklerini yerinde dinledi ve kendisine iletilen talepleri not alarak, çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurumlara talimat verdi. 

Okçu Köyünde vatandaşla bir araya gelen Vali Şimşek yaptığı konuşmada, “Bütün köylerimizi ziyaret ediyoruz. Maksadımız köylerimizde vatandaşlarımızın yanında olmak, yanında olduğumuzu hissettirmek. Varsa ihtiyaç ve talepleri birebir dinlemek. Zaten muhtarlarımız kaymakamlarımıza, kaymakamlarımızda bizlere bunları intikal ettiriyor ve hizmetler bu şekilde, bir zincir içinde yürüyor. Ama böyle olunca daha muhabbetli bir ortam oluşuyor. Vatandaşlarımızı daha yakından tanıyoruz, siz de bizleri yakından tanımış oluyorsunuz. Hem ilk ağızdan bazı konular hakkında bilgilendirme yapmış oluyoruz. Hem de vatandaşlarımızı dinleyerek köylerimizin gelişmesine katkı vermekte bizim için bir fırsat olmuş oluyor” dedi.

Vali Şimşek’in yaptığı konuşma sonrası üç köyde kurum müdürleri köyün istek ve talepleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Ziyaretlerde Vali Yılmaz Şimşek, Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Bor ilçe Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve Kurum müdürleri yer aldı.
 
 
Editör: TE Bilişim