. Edikli Belediye Başkanı Ercan Şayhan’ı makamında ziyaret etmesinin ardından kasabada faaliyet gösteren esnafları tek tek gezerek hayırlı işler temennisinde bulanan Vali Yılmaz Şimşek daha sonra kasaba sakinleri ile bir araya gelerek; sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Belediye ziyaretinin ardından kasaba merkezinde faaliyet gösteren işyerlerini gezerek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Şimşek, daha sonra kasaba sakinleri ile bir araya gelerek kendisine iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Eğitim, sağlık, elektrik, su ve ulaşım gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantılarda Vali Yılmaz Şimşek, bu tür ziyaretlerin sıklıkla devam edeceğini dile getirerek; “ Bizler vatandaşlarımız için, hizmet üretmek için varız, görevimiz budur. Sorunları birinci ağızdan dinlemek ve biran önce çözüme kavuşturmak için ilçelerimize, kasabalarımıza, köylerimize ve ilimizin en ucra köşelerine ziyaretlerimiz devam edecek. Fakat şunu da unutmayın ki; telefonlarımız ve kapımız sizlere her daim açıktır. Her hangi bir derdiniz, sorununuz veya talebiniz olduğunda günün her saati arayabilir yada valiliğimize gelebilirsiniz. Siz gelemiyorsanız muhtarlarımıza iletmeniz yeterli olur ” dedi.

Editör: TE Bilişim