Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Hakkari Yüksekova Esendere üst bölgesinde mayın patlaması sonrası yaralanan Ali Evlek’i baba ocağında ziyaret ederek  acil şifalar diledi. Vali Şimşek gazinin sağlık durumu hakkında ailesinden bilgi aldı.

Gazi Evlek’in ailesi ile görüşen Vali Şimşek, gazi ve şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını belirterek, "Bu vatan, bu millet size minnettar" dedi.

Vali Şimşek; “Yüce milletimiz, vatanımızın bekası ve milletimizin huzuru için büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmamış, bundan sonra da unutmayacaktır. Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Herhangi bir talebiniz olduğunda kapılarımız sizlere her zaman açıktır. Ali gibi yüreği iman, vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dolu olan evlatlarımız olduğu sürece birlik ve beraberliğimizi hiçbir güç bozamayacaktır. Aynı saldırıda vatan, bayrak ve değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Editör: TE Bilişim