Niğde protokolü Niğde Ulukışla ilçe emniyet amirliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Vali Şimşek, Emniyet Teşkilatımız, ülkemizin, İlimizin huzuru ve güvenliği için her türlü gayreti gösteriyorlar. Huzurun ve güvenin temininin devamı için ise her kesimin desteğine ihtiyaçları vardır" dedi.

Ulukışla İlçe Emniyet Amirliğinin organize etmiş olduğu iftar programına Vali Yılmaz Şimşek Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Ulukışla Kaymakamı Arif Oltulu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İlçe Jandarma Komutanı Atalay Mutlu, İlçe Emniyet Amiri Cemil Diri, Bölge Trafik İstasyon Amiri Bektaş Kaya ve Polis memurları katıldı.

Ramazan ayının bu maneviyat dolu güzel akşamında emniyet teşkilatı ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz Şimşek, emniyet teşkilatının Ramazan ayını kutladı. Vali Şimşek, Niğde ve ilçelerde huzur ve güvenin tesisinde emniyet güçlerinin büyük bir özveri ile çalıştığına dikkat çekerek, emniyet teşkilatına başarılar diledi.
 
Editör: TE Bilişim