Vali Yılmaz Şimşek mesajında şu görüşlere yer verdi; Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayan doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla kamuoyunun haber alma ihtiyacını karşılayan Basın Kuruluşları, güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olmuştur.
 
            Basın Ahlak Kuralları içerisinde meslek etiğine bağlı kalarak vatandaşlarımızla Kamu Kurumlarımız arasında doğru, hızlı ve etkili bir iletişim sağlayan Basın, vatandaş ile devlet arasında aynı zamanda köprü vazifesi de yapmaktadır.
 
            Ulusal basının yanında, İlimiz ve bölgemizde yaşanan olay ve gelişmelerden bilgi sahibi olmamızı, şehrimizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişimine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın da, kamuoyunu bilgilendirmek adına gece gündüz demeden yapmış oldukları özverili çalışmalar her türlü takdire şayandır.
 
            Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın “ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını “ en içten dileklerimle kutluyor, her zaman doğru, ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceklerine inandığım çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 


 
Editör: TE Bilişim