Saygıdeğer Niğdeliler, değerli mesai arkadaşlarım,

15 Ağustos 2013 günü başladığım Niğde Valiliği görevimden, 9 Haziran 2016 günü ayrılmayı düşünüyorum.

Devletin ve hükümetin temsil edildiği, devletimizin âli menfaatlerinin, hukuk çerçevesinde en iyi şekilde korunması, hükümet politikalarının uygulanması gibi  ağır ve çetin görevler, Niğde’ nin asil ve vakur insanının sevgi bağları ile etrafımızda kenetlenmesi ve oluşan sinerjinin gücü ile hafifledi, en güzel şekilde tatbik kabiliyeti buldu.

Bu dönemde her alanda Niğde’ nin üzerine iyilik yağdı. Huzur dolu, hoşnutluk ve esenlik içerisinde, ufuk ötesi hedeflere ait müjdelerin peş peşe ulaştığı, yarınlara güvenerek baktığımız, hizmetlerin tüm alanlarda yükseldiği, geleceğimizi derinden ve olumlu etkileyecek projelerin başladığı, dolu dolu bir süreç yaşandı.

Bu üç yılı en güzel şekilde geçirmemize vesile olan, her kademedeki siyasi kuruluş mensuplarına, adalet teşkilatımıza, akademisyenlerimize, bürokrasimize, basınımıza, mahalli idarelerimize, sivil toplum kuruluşlarına ve saygıdeğer Niğdelilere teşekkürü borç biliyorum. Temiz bir yüzle bu ilden ayrılıyor olmak benim için bir şükür vesilesidir.
Benden sonraki arkadaşıma da, devraldığı bayrağı daha yukarılara taşıması için yardım edeceğinize olan güvenim tamdır.

Ayrılık elbette zor. Hizmetinizde olmaktan onur duydum. Gönül derinliklerimde hep Niğde ve Niğdelilerin sevgisi olacak. Arz-ı veda ederken sizleri Allah’a emanet ediyorum.
Saygılarımla.” dedi.



 
Editör: TE Bilişim