İl Özel İdaresinin Niğde Merkez Çarıklı Köyünde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını, Niğde Valisi Âlim Barut beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi.

 

 

Vali Barut’un yanısıra İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Genel Meclis Üyeleri Bilal Vural, Yılmaz Ülkü, Ahmet Bayhan, Kamil Davarcı, Tahsin Eren, Çarıklı Muhtarı Ömer Şimşek, Vatandaşlar ve Özel İdare çalışanları katıldı.

 

 

Asfalt bakım ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Vali Barut şunları söyledi; “Genel olarak bu yıl kış çok ağır geçti, kar yoğun yağdığı için yaptığımız birinci kat asfaltlarda da bozulmalar oldu. 90 kilometre ikinci kat asfalt, 7.5 kilometre birinci kat asfalt bu sene KÖYDES kapsamında plana almış durumdayız.

 

 

Biz çevre İllerle yarışmıyoruz, kendimizle yarışıyoruz, gerçekten köye hizmette, asfaltta, kanalizasyonda, içme suyunda, sulama suyunda belli bir hizmet kalitesini yakalamış durumdayız. Her yıl bir öncekinden daha kaliteli, daha verimli, daha hızlı nasıl olabiliriz onun için uğraşıyoruz.

 

 

Bu sıcakta buralarda çalışan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, kendilerine kolaylıklar diliyorum. Onlar arazide çalışmasalar bizde hizmetleri tabiî ki götüremeyiz. En önemli işi bilin ki burada çalışanlar yapıyor. Ama İl Özel İdaresi olarak biz gerçekten iyi bir ekibiz; Valisi, İl Genel Meclis Başkanı, İl Genel Meclisinin tüm üyeleriyle, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve tüm personeli ile gerçekten çok uyumlu bir çalışma temposu yakaladık. Bunu da diliyorum ve inanıyorum ki halkımıza iyi hizmet olarak yansıyor, bundan da hepimiz kazançlı çıkıyoruz.

 

 

Burada çalışanlara tekrar kolay gelsin diyorum. Bunda emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu hizmetin Köyümüze de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Daha sonra Köy Kahvesinde Vali Barut ve beraberindeki heyet Vatandaşlarla çay icip sohbet ettiler.

 

 

Editör: TE Bilişim