Niğde Valisi Alim Barut Kurban Bayramı neden ile kutlama mesajı yayınladı.

 

Vali Barut mesajında şu görüşlere yer verdi.

 

“Bir Kurban Bayramını daha milletçe huzur ve güven içinde karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlarda kuvvetlenir birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı ruhu. Bayramlarda güçlenir komşuluk ve dostluk duyguları. Kaybolan ümitler yeşerir, solan yüzler canlanır, kırık kalpler onarılır, dargınlar barışır, hasretler kavuşur. Kısacası her türlü insani değerler büyük bir coşkuyla hayata geçirilir.

 

Bu nedenle gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için, yaşayarak ve yaşatarak, daha çok çaba göstermeliyiz.

         

Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız.

 

Vatandaşlarımızın bu bayramı en iyi şekilde huzur ve güven ortamında geçirmeleri için bayram süresince görevi başında olan tüm güvenlik görevlilerine, zabıta, itfaiye, sağlık personeli ve basın mensupları ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyor, bayramlarını kutluyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Niğdeli Hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

 

Editör: TE Bilişim