Niğde Belediyesi ve Art Niğde International (Niğde Uluslararası Sanatçılar Topluluğu) tarafından gerçekleştirilen ve küratörlüğünü ressam Safa Büte'nin yaptığı, 40 ayrı ülkeden 78 sanatçının 119 eserinin sergileneceği, “Yunus Emre -Aşkın Yolculuğu” temalı uluslararası resim sergisi 21 Mayıs 2022 günü saat 14.00'de, Eski Saray Mahallesi’nde bulunan Niğde Sanat Galerisi’nde, izlenimine sunulacak.

Sergiyle ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir” Niğde Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyoruz. Amacımız şehrimizi her alanda tanıtmak ve bir kültür ve turizm şehri haline getirmektir. Açılacak olan sergimiz uluslararası bir sergi olup 40 ayrı ülkeden ressamların katılacağı büyük bir sanat şöleni olacaktır. Tüm hemşerilerimizi sergimize davet ediyor ve bizlere desteğini esirgemeyen başka hemşerimiz Safa Büte olmak üzere tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerin kullandı.

Küratör ve ressam Safa Büte “Sergilerimizin gerçekleşmesinde bizlere her türlü desteği veren, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e bütün içtenliğimle teşekkür ederim tüm sanatseverler hemşerilerimizi sergimize beklerim." diye konuştu.

Gazze'ye saldırılarını sürdüren İsrail'e tepkiler sürüyor. Gazze'ye saldırılarını sürdüren İsrail'e tepkiler sürüyor.

Editör: TE Bilişim