Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliğine, Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ görevlendirildi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi'nin 20.05.2022 tarih ve 323 sayılı kararı ile Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliğine, Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ görevlendirildi.

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği görevini 2017 yılından beri Türk Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanı Adnan ÖZER yürütüyordu.

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliğine görevlendirilen, Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ devir-teslim töreninde, Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği görevini 2017 yılından beri yürütenTürk Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanı Adnan ÖZER'e teşekkür etti. Bunun bir bayrak devir teslimi olduğunu söyleyen UĞRAŞ; "Adnan başkanım yaklaşık beş yıldır bu bayrağı hakkıyla taşıdı. Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi'nin takdiriyle bugün bize devrediyor. Kendisinden Allah razı olsun. Biz de bu şerefli bayrağı bizden sonra bir arkadaşımıza devredene kadar hakkıyla taşımaya gayret edeceğiz. Biz biriz, beraberiz. Gerek Adnan başkanım, gerekse Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikalarımızın il temsilcisi olan arkadaşlarımla omuz omuza, yürek yüreğe bu kutlu davanın hizmetkarı olarak var gücümüzle çalışmaya; hak, haklının olana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği görevini teslim eden Türk Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanı Adnan ÖZER'de; "Bu kutlu bayrağı ve görevi yaklaşık beş yıl önce Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanımız İhsan UĞRAŞ'tan devralmıştım. Bu gün kadar emaneti hakkıyla taşıdım. Bundan sonra da teşkilatımızın hizmetinde beraber mücadelemiz devam edecektir. Allah birliğimizi-dirliğimizi daim eylesin. Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği görevinde İhsan başkanıma başarılar diliyorum. Her zaman yanında olduğumun bilinmesini istiyorum" dedi.

Niğde’de UMKE ekiplerine arama kurtarma eğitimi verildi Niğde’de UMKE ekiplerine arama kurtarma eğitimi verildi

Editör: TE Bilişim