14 Temmuz 2019 tarihinde Hakkari´de PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Alim Keskin’in Niğde merkezde ikamet eden ailesine  " Şehitlik Beratı" ile "Hizmet Anısı Plaketi" Niğde Valisi Yılmaz Şimşek tarafından verildi.

Şehidin ailesine  " Şehitlik Beratı" ile "Hizmet Anısı Plaketi"  teslim etmek üzere Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu,  İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Koca Şehit Alim Keskin’in Merkez İlhanlı mahallesindeki ailesinin evini ziyaret ettiler.

 " Şehitlik Beratı" ile "Hizmet Anısı Plaketi" Niğde Valisi Yılmaz Şimşek tarafından aileye takdim edilmesinin ardından, ziyarete gelen heyet Şehidin baba evinde şehidin annesi Keziban Keskin ve şehidin kardeşleriyle bir süre sohbet etti. 14 Temmuz 2019 tarihinde Hakkâri’de vatanı, milleti, bayrağı ve devleti için şehadete yürüyen Alim Keskin ailesini ziyaret ederek şehitlik beratını teslim ettiler.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, "Şehidimiz bizler için canını feda etti, devlet olarak biz de onun bu dünyada bıraktığı emanetlerine sahip çıkacağız." dedi.
 

 
 
 
Editör: TE Bilişim