Bir gün önce Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından mevlid okutulurken, şimdi de Niğde Belediyesi güzel bir uygulama yaptı ve geniş katılımlı yemekli mevlid okutuldu. Şimdi ise Şehidimizin isminin Niğde’de bir caddeye isminin verilerek ölümsüzleşmesi isteniyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'nın  Ceylanpınar ilçesinde hain saldırı sonucu şehit edilen Polis Memuru Okan Acar'ın Selçuk mahallesi, taşkın sokak, mandacılar sitesindeki evlerinin önünde düzenlenen mevlid programına Niğde Valisi Necmeddin Kılıç Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DüzenlenenYemekli mevlid programında açıklama yapan Başkan Akdoğan; Şehit edilen Okan Acar kardeşimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum,mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versin.Bu hain saldırıyı düzenleyen teröristleri ve terörün her türlüsünü kınıyorum dedi.Şehit Polis Memuru Okan Acar'a tekrar Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.Yapılan duaların kabul olmasını, Cenab-ı Hakk’tan bir daha ulusumuza böyle acıları yaşatmamasını niyaz ediyorum dedi.


http://www.borhaber.net/guncel/sehit-okan-acarin-evinde-mevlid-h17481.html

Posted by Bor Haber on 30 Temmuz 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim