Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, uluslararası öğrenciler ile Niğde iş dünyasıyla buluşmaları için yapılabilecek yenilikler ve iş dünyasına öğrencilerin sunabileceklerinin değerlendirildiği toplantıda buluştu.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen buluşmaya KOSGEB Niğde İl Müdürü Niyazi Gücenmez, Ahiler Kalkınma Ajansı Niğde Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mithat Akgün, Niğde Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu, Üniversite Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Hülya Üründü, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Elçin Güleç ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor

Öğrencilerin Niğde iş dünyası ile buluşmaları için yapılabilecek yeniliklerin ve iş dünyasına öğrencilerin sunabilecekleri katkıların detaylı bir şekilde görüşüldüğü toplantıda, Niğde de bulunan 54 farklı ülke öğrencisinin kendi ülkelerine bir köprü vazifesi oluşturmaları, sanayi ve ticaret alanında iş adamlarımızla birlikte çalışabilmeleri konuları da değerlendirildi.

Program sonunda açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Niğde’mizin kalkınmasına katkı sağlayacak ve öğrencilerimize de Niğde’deki iş fırsatlarını tanıtan anlamlı bir toplantı oldu. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim