Niğde Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Adnan Görür 5. yaşını kutlayan  Borda Sabah gazetesini  ziyaret etti.
İlçemizde günlük yayınlanan Borda Sabah Gazetesinin  5.yaşını kutlamak için ziyarette bulunan  Niğde Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Adnan Görür Gazete Genel Yayın Yönetmeni  İsmet Ünver’ i  tebrik etti ve nice 5 yaş temennisinde bulundu. Ziyarette Gazete Genel Yayın Yönetmeni  İsmet Ünver, Rektör Görür’e  Borda Sabah Gazete ve Matbaa faaliyetlerini anlattı.Rektör Görür önceki  rektörlerden devraldığı bayrağı bir üst seviyeye çıkartmak istediğini ifade etti. İlçemiz  için sıcak mesajlar veren Rektör Görür, ilçede Fakülte kurulması mümkün değil ancak, fiziki şartlar gerçekleştiği takdirde bir Yüksekokul açılabileceği sinyalini verdi. Bu sıcak mesaja yetkililerin cevap vermesini umuyoruz. 
Ziyarette Rektör Görür Borda Sabah Gazetesini  beğeni ile okuduğunu  ilkeli, tarafsız habercilik ve yayıncılık çizgisini bugüne kadar değiştirmeden devam eden  ilgi ile takip ettiğini belirtti.
Niğde Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Adnan Görür Gazete ziyaretinde Borda Sabah Genel Yayın Yönetmeni  İsmet Ünver’ i, Niğde Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Necmi Pişkin ve Gazeteci Meslektaşları Hamle Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni  Ali Osman Sayın, Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi gazeteci Abdurrahman Yılmaz ve Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Borun sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Alpaslan Düzgün, Editörümüz Dahi GEDİK yalnız bırakmadılar.
 
Editör: TE Bilişim