Bütün Türk ve İslam Aleminin Ramazan Bayramınızı kutlar, Bayramın bütün insanlığa huzur, adalet ve sağlık getirmesini temenni ederiz. BORHABER.NET



 Ramazan Bayramı kutlama mesajları ; 


Niğde Valisi Alim Barut, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajı yayınladı. 



Vali Barut açıklamasında şunları söyledi; “Beklediğimiz bir Ramazan bayramına kavuşmanın ve kutlamanın sevinci içindeyiz. Ne mutlu böyle bir güne ulaşanlara, bu anı yaşayabilenlere… Ramazan huzur ve barış ayı olarak bilinir. Bizde Niğde’mizde huzurlu bir Ramazan ayı yaşadık, bayramına ulaştık. Küskünlük ve kırgınlıkların ortadan kalkması; sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının gelişmesi; manevi duygularımızın zirveye ulaşması, dini bayramların bir özelliğidir. Millet hayatına bu özelliklerin yansıyacağını umar, önümüzdeki günlerin bugünden daha güzel olmasını temenni ederim. Huzur dolu günlerin habercisi olmasını dilediğim bu güzel günde aziz milletimizin, Niğde halkının, mesai arkadaşlarımın, ilimizde kurulu tüm resmi ve sivil kurum mensuplarının ve basın camiasının Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlar, saygılar sunarım.” 






***********************************************************************


KAVAKLIOĞLU: “Bayram sevincimizi paylaşmayı ihmal etmeyelim”

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kavaklıoğlu mesajında bayramların kardeşlik iklimini, barışmayı, kucaklaşmayı ve dayanışmayı, birlik ve beraberliği tazeleme günü olduğunu söyledi.

Kavaklıoğlu Ramazan Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, bir yandan da her zaman olduğu gibi dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Millet olarak, bu insanların yaşadığı acılara, bu insani trajedilere kayıtsız kalmamız, bunları görmezden gelmemiz düşünülemez”.

Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günü

“Ramazan ayı içerisinde, can çekişen Arakan Müslümanları ve zulüm altındaki Suriyelilerle de eşsiz bir dayanışma örneği sergiledik. Bu vicdan ve merhamet seferberliği Türkiye’nin insani duyarlılığındaki engin mirastan kaynağını almaktadır. Asırlardır barış ve adalete öncülük eden Türkiye, günümüzde de yaşanan hiçbir insani drama seyirci kalmadı ve dünyanın neresinde olursa olsun yoksul ve mazlum halklar için bir umut ülkesi olmayı sürdürmüştür. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Bayramlarımızı bireyselleştirmek, bu günleri yalnızca tatil vesilesi kılmak, bizim kültürümüze ve bayramın ruhuna aykırıdır”.

Bayram sevincimizi paylaşalım

“Bayram sevincimizi, yaşlılarımızla, yoksul ve düşkünlerimizle de paylaşmayı asla ihmal etmeyelim, sevinçte de kederde de onlarla birlikte olduğumuzu gösterelim. Bunun gibi, şehitlerimizin yadigârlarını, ailelerini, çocuklarını, kahraman gazilerimizi, yetimlerimizi de unutmayalım”.

Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu mesajını “Bu duygu ve düşüncelerle yurtta ve yurt dışında bulunan bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum” diyerek tamamladı.

**************************************************************


BAŞKAN ERAT'TAN BAYRAM MESAJI


Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ramazan Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajında " Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür"
 dedi. 

Erat, "Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına
daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz.

Bayram sevincimizi, yaşlılarımızla, yoksul ve düşkünlerimizle de paylaşmayı asla ihmal etmeyelim, sevinçte de kederde de onlarla birlikte olduğumuzu gösterelim. Aynı şekilde, şehitlerimizin yadigarlarını, ailelerini, çocuklarını, kahraman gazilerimizi, yetimlerimizi de unutmayalım. Bu düşüncelerle vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum." dedi.























***************************************************************************


CHP İLÇE BAŞKANI HACI MUSTAFA ÇOPUR  “BAYRAM HUZURLU GÜNLERİN BAŞLANGICI OLSUN”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutladı ve Mübarek Kadir gecesinin ardından Bayrama erilmenin güzelliği herkesi sarmalasın diliyoruz “dedi.

CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur Ülkemizin zor ve sıkıntılı bir dönem yaşadığına dikkat çekerek nerede ise her gün yüreğimizi dağlayan şehit haberleri alıyoruz. Hükümet bu olaylar karşısında tek başardığı haberlerin basında yer almasına uyguladığı dolaylı sansür oluyor. Şehit cenazeleri ve bitirilemeyen terör ile artan acılarımıza birde komşularımız ile oluşan sorunlar eklendi. İran, Irak ve Suriye ile düne kadar sorunsuz süren ilişkilerimiz dış güçlerin dilediği şekle dönüşmesi sıkıntıları artırdı. Komşularımız ile nerede ise aramız iyi olan ülke kalmadı. Başarısız dış politikada her yurttaş gibi bizleri de kaygılandırıyor. Onca sorunun arasında artan hayat pahalılığı da her kesimi etkiliyor. Benzine birkaç gün ara ile zam yağdı. Vatandaş ağız tadı ile bayrama eremiyor. Mübarek günlerde dahi terör durmadı azdı. Dileğimiz o ki bu süreç bayramla biter ve ülkemiz bayram sevincini sürekli yaşayacağı koşullara gelir. Üzüntümüz ve kaygılarımız arttığı bu dönemde bayram birlikte ve bir arada olma duygumuzu geliştirmesini diliyorum. Bayram huzurlu günlerin başlangıcı olsun. Tüm halkımızın bayramını kutluyorum” dedi





************************************************************************

ÖMER SELVİ’den Bayram Mesajı

 

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı. Bayramların sevinç ve birliktelik zamanları olduğunu belirten Selvi, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı Bayram sevinci ile taçlanmıştır. Dini bayramlar kırgınlık ve dargınlıkların bittiği, insanlar arasında kaynaşmanın, dostluk ve arkadaşlıkların ilerletildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı zamanlardır. Sevgi, saygı, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlanıp gönülden gönüle sunulduğu günlerdir. Bu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, dargınlıkları bir kenara bırakarak huzur içinde yaşamaya özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başta Niğdeli hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam âleminin bayramını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”








Editör: TE Bilişim