Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Polis Okulu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sami Ekim, rütbeli Emniyet Personeli ve polis memurları katıldı.


10 Nisan Polis Haftası kutlamaları etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve beraberindeki heyet, Vali Necmeddin Kılıç’ a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken Vali Kılıç’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek yaptığı konuşmada; “Ülkede dirlik ve düzenin sürekli kılınması için tüm gücüyle çalışan Emniyet Teşkilatımız, halkımızın esenliği ve güvenliğinin temin edilmesi, kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının devamı için üstün görev anlayışı içinde gayretlerini sürdürmektedir.

171. Kuruluş yıl dönümünde Polis Teşkilatımızın, Polis Haftası'nı ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor, görevi başında şehit düşen; aramızdan ayrılan güvenlik mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazi olanlara ve görevleri başında olan personele sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt Vali Necmeddin Kılıç’a çiçek takdim etti.
Editör: TE Bilişim