Niğde Polis Eşleri Derneği tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Hüdavend Hatun sosyal tesislerinde düzenlenen kermeste, polis eşleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler satışa sunuldu. Kermeste elde edilecek gelir, öğrencilere burs olarak verilecek.

Hüdavend Hatun Sosyal Tesislerinde düzenlenen kermese Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Çiğdem Olgun Şimşek, Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in eşi Duygu Özdemir, Niğde Emniyet Müdürü Adnan Özdemir’in eşi dernek başkanı Canan Özdemir, kurum müdürlerinin eşleri, polis eşleri ve vatandaşlar katıldı.

Polis Eşleri Derneği Niğde Şubesi Başkanı Canan Özdemir; “polis eşleri derneği olarak üniversitede okuyan öğrencilerimize burs desteği sağlamak için düzenlediğimiz kermesimiz bir gün sürecek olup kermesten elde edilen gelir üniversitede okuyan öğrencilerimize burs olarak verilecektir. Dernek üyelerimiz ve emniyet teşkilatı arkadaşlarımızın destekleriyle böyle bir kermes düzenliyoruz. Biz emniyet teşkilatı mensubundaki arkadaşlarımızın üniversite okuyan çocuklarına eğitim yarımı verebilmek için kermesimizi düzenliyoruz. Polis eşleri derneği üyeleri ellerinden gelen desteği sağladılar ve hep birlikte toplandık. Sarmalarımız kendimiz sardık ve elimizden gelen bütün çabayı gösterdik. Kermesimizden beklentimiz bol bereketli olması kazancımızın bol olması ve bu kermesten elde edilen gelirini en hayırlı yere yavrularımızın eğitimine gitmesidir. Niğde halkın katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bize beklentimizin dışında yardım ettiler her konuda” dedi.

Niğde halkının da katkıda bulunduğu ve polis eşlerinin evde yaptıkları pasta, börek, tatlı ve yemeklerin yer aldığı kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Niğde'deki değişimin farkında mısınız? Niğde'deki değişimin farkında mısınız?

Editör: TE Bilişim