Orman Haftası ve Orman Genel Müdürlüğü’nün 180. Kuruluş yıldönümü sebebiyle Çiftehan köyünde ‘Doğa Yürüyüşü’ düzenlendi.

Çiftehan köyünde gerçekleştirilen yürüyüşe Vali Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Garip Gümüş, Orman İşletme İl Müdürü Mehmet Özdemir, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Yılmaz Şimşek, yürüyüşün ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Ülkemizde vatandaşlarımıza orman sevgisini aşılamak, orman varlığının artırılmasına katkı sunmak amacıyla kutlanan Orman Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bugün de tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de Doğa Yürüyüşü gerçekleştirdik. Çiftehan köyünde, hem bu orman varlığımızın farkına varılması hem de sağlık için yürümenin önemini göstermek üzere yürüyüş gerçekleştirdik. Bütün Niğdeli vatandaşlarımızı hem stresten arınmak hem de sağlıklı bir yaşam için son derece güzel bir doğaya sahip olan Çiftehan köyünde yürüyüş yapmaya davet ediyorum. Bu vesileyle, Orman Genel Müdürlüğü’nün 180. Kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, Orman Haftasını kutluyor, herkese sağlıklı hayatlar diliyorum” dedi.

Yürüyüşün ardından katılımcılara çeşitli ikramların da yapıldığı program, çam fidanı dağıtımıyla sona erdi.

 
Editör: TE Bilişim