Niğde’nin Çamardı ilçesine bağlı Ören Köyünde ilk defa düzenlenen ve organizatörlüğünü Mahmut Vural ile köy muhtarı Adem Ekici’nin yaptığı 1’inci tanışma ve kaynaşma şenliğinde köylüler ve gurbette yaşayan vatandaşlar bir araya geldi.

Ören Köyü yaylasında düzenlenen Ören Köyü 1.Tanışma ve Kaynaşma şenliğine Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yöresel yemeklerin yapıldığı ve oyunların oynandığı Şenlikte renkli görüntülere sahne oldu.  Köy Muhtarı Adem Ekici,  şenlikler ve festivaller aracılığı ile köy dışında yaşayan köylülerle beraber hasret gidermenin sevinci ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ören Köyü 1.Tanışma ve Kaynaşma şenliğinin organizatörü Mahmut Vural ise, “ köyümüze bir çeşme yapma hali ile başlayan bu yolculuk bizleri bugün bir araya topladı. Bizler güzel niyetle yola çıktığımız için Allah’u teala bize bu güzel  günü nasip etti. Ülkemizin sıkıntılı dönemler yaşadığı bu süreçte birlik ve beraberliğimizi herkese göstermek istedik. Buraya katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin yıllar boyunca artarak devam etmesini cenabı Allah’tan dilerim” dedi.




 
Editör: TE Bilişim