Niğde Öğretmenevi günlük 3 bin taşımalı öğrenim gören öğrencilere ve bin kişilikte Niğde’de bulunan kurumların personellerine yemek hizmeti veriyor. Öğretmenevi yemek sayısının artması nedeniyle tadilata gitti. Ayrıca Niğde halkına ücretsiz hizmet veren tuvaletler yenilenerek abdesthane bölümleri de yenilendi.
Niğde merkeze taşımalı sistemle 13 köy ve 12 merkez olmak üzere yaklaşık 3 bin öğrenciye her öğle arası yemek servisi yapan Öğretmenevi, bunun yanı sıra 112 Acil Çağrı merkezinde kurulan yemek salonu ile Valilik, Müftülük, bazı kurum ve kuruluşların personellerine de her öğlen yemek servisi yapıyor.
Öğretmenevi yetkililerinin verdiği bilgilerde, “yapılan tadilatlarla toplumsal görevlerini yerine getirmeyi amaçlayan Öğretmenevi, öğretmenlerin ve vatandaşların daha hizmet almalarını hedeflemektedir. Okul yemeklerinin güvenilir personel ve uzman kadrosu, kaliteli malzeme ve sunumu ile velilere ve okullar tarafından bu çalışmalar takdir ediliyor. Hizmet kalitesinin artırmak amacıyla yapılan tadilat çalışmaları sosyal sorumluluk bilincinin ürünüdür. Kurum 7 gün 24 saat otel hizmeti, öğle arası tüm vatandaşlara açık büfe yemek hizmeti, yaz aylarında çay bahçesi, düğün, sünnet ve özel günler için yemekli ve yemeksiz hizmet sunuyor. Bir başarı çıtası yakalayıp, millete hizmetle yükselmek isteyen bu güzide kurumun bu hizmetlerinden tereddütsüz İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve idarecileri göz ardı edilemez. Kendilerine vatandaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunarız” denildi.
Ayrıca Öğretmenevi mutfağına yapılan soğuk hava deposuyla ürünler tazeliğini koruyor.
Editör: TE Bilişim